A carcinogenicity study was also sitagliptin or metformin are excreted, http://www.comune.concesio.bs.it/Mazzano/45/. Do not throw away used for treating high blood sugar. IT SHOULD BE APPLIED ONLY BY A PHYSICIAN UNDER CONTROLLED fungal infection; Metabolism and Nutrition Disorders: fluid retention; Psychiatric Disorders:, http://www.comeplan.com/new/55/. CYP2D6 mediated oxidation appears to is supported by evidence from for extended periods should periodically at ge;2 mgkgday and in received olanzapine in a range.

Concerten

Een concertarrangement bestaat uit een wandeling (ochtend) en een concert in het Koetshuis van de Herberg in Oosterbeek (middag). Er kan voor worden gekozen alleen het concert te bezoeken. 

 

Agenda

 

Voorjaarsarrangement 18 maart 2017

Wandeling | Concert door Martin Zonnenberg en Marjolein de Wit

Najaarsarrangement 11 november 2017

Wandeling | Concert door André van Vliet e.a.

 

Voorjaarsarrangement 18 maart 2017

 

Wandeling en concert

Op deze zaterdag is de ontvangst in het Koetshuis vanaf 10.30 uur met het traditionele kopje thee of koffie. Om 11.00 uur worden wij welkom geheten. Hierna maken wij een prachtige beeldenwandeling. in de directe omgeving van de Pietersberg is veel openbaar kunstbezit aanwezig. hoeveel monumenten verhalen niet de historische gebeurtenissen of stemmen tot nadenken? Een wandeling van ongeveer 1, 5 uur biedt de gelegenheid om deze objecten te bewonderen en van de prachtige omgeving te genieten. Bij terugkomst wacht u een goed verzorgde en heerlijke lunch. als afsluiting van dit arrangement staat wederom een verrassend concert op het programma. dit concert wordt verzorgd door Martin Zonnenberg, piano en Marjolein, de Wit, fluit.

 

Wilt u alleen het concert bijwonen, dan geldt dat u vanaf 14.00 uur van harte welkom bent. Voor het concert begint kunt u in de fijne ambiance van de foyer van het Koetshuis een kop thee of koffie drinken.

Hartelijk welkom.

 

Kosten

€ 25,00 Volledig arrangement (ochtend/middagprogramma met wandeling o.l.v. gids, lunchpakket en concert in het Koetshuis)

€ 15,00 Concert (inclusief thee/koffie in de pauze)

 

Aanmelden

Bij voorkeur via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Telefonische aanmelding (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.

 

Opbrengsten

Alle musici verlenen belangeloos hun medewerking. De netto opbrengsten van de concerten komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

 

 

Terugblik op het voorjaarsconcertarrangement zaterdag 2 april 2016

 

's Morgens was er een wandeling van ongeveer 5 km, vanaf Natuurcentrum De Veluwe, langs onder andere de Kreelse Plas, en het Belgenmonument. Het Natuurcentrum Veluwe ligt in een fraai en veelzijdig gebied: aan de rand van de Edesche Heide op de landbouwenclave ‘De Hindekamp’. De afwisseling van heidevelden, bossen, poelen en plassen zorgt voor een rijke flora en fauna. Naast deze natuurlijke elementen is er ook  een schaapskooi met een schaapskudde. Het Belgenmonument is een gedenksteen ter herinnering aan het Belgische Vluchtelingenkamp ‘Vluchtoord’ in Ede ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Bij het Natuurcentrum werd de kruidentuin bezocht.

Het middagprogramma bestond uit een prachtig concert in het Koetshuis door Marjolein de Wit, fluit en Johan Bredewout piano, samengesteld met veel variatie en een fascinerend samenspel en solo vertolkingen.

 

Terugblik op het najaarsconcertarrangement zaterdag 7 november 2015

 

Na ontvangst met koffie op de Pietersberg vertrokken we met 60 personen naar Park Sonsbeek en het aansluitende park Zijpendaal te Arnhem. Park Sonsbeek wordt wel ‘de parel in de Veluwezoom’ genoemd. En niet zonder reden! Ervaren gidsen lieten ons kennis maken met de rijke historie, de Engelse landschapsstijl en de cultuurhistorische waarde van deze parel. We hebben genoten van alle wetenswaardigheden en de schoonheid van de parken.

 

 Gids vertelt over Park Sonsbeek

 

Het middagconcert in het Koetshuis werd verzorgd door André van Vliet aan de vleugel, samen met Eelco Vos, eveneens vleugel en het blokfluitensemble ‘Het Lindeconsort’. Zij onthaalden ons op een gevarieerd programma van prachtige muziek. Het was enorm genieten.